14 de octubre de 2019
14.10.2019

«Espanta la por!» torna al Museu d'Etnología per a celebrar la festa de Tots Sants

14.10.2019 | 04:15

La Biblioteca i el Departament de Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia presenten per quart any consecutiu la campanya «Espanta la por! Per Tots Sants, monstres valencians», amb una programació d'activitats dirigides a públic adult i infantil. L'objectiu principal és reivindicar Tots Sants, festivitat molt influenciada per la festa nord-americana d'Halloween, l'existència en l'imaginari valencià de monstres propis com la Quarantamaula, l'Home del Sac, les bruixes, l'Home dels nassos, el Caro o el Drac del Patriarca, i per a fomentar la lectura de la literatura popular valenciana, on aquests personatges són protagonistes de rondalles i llegendes.
Enguany «Espanta la por!» ofereix un ampli ventall d'activitats: tallers per a famílies i escoles i una variada programació per a adults, amb conferències, narracions i jocs, la presentació d'un nou volum de la col·lecció de contes i d'un joc de taula sobre els monstres valencians. En 2019 seran més de 100 centres els que desenvoluparan el seu propi «Espanta la por!» de nord a sud del territori valencià.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Rata penada


Blog 'Pren la paraula'


¿El covid o la covid?

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia