08 de noviembre de 2019
08.11.2019

Màgia, circ, poesia, i dansa omplin «Cultura als barris»

El programa de l'ajuntament de València arriba este cap de setmana a orriols, les tendetes, campanar, torrefiel, trinitat, benicalap, sant pau i soternes

07.11.2019 | 23:12
Concert de l'Agrupació Musical de Patraix, imatge d'arxiu.

Este cap de setmana el programa Cultura als barris de l'Ajuntament de València s'iniciarà amb un taller de serigrafia per a tots els públics demà dissabte 9 de novembre, de 10 a 19 hores, en la plaça de l'Ermita del barri dels Orriols. A esta iniciativa s'afegixen altres tallers, actuacions de màgia, recitals de poesia i concerts, entre d'altres, que es duran a terme en un total de huit barris.

La proposta Cultura als barris, que impulsa l'Ajuntament de València els caps de setmana per a acostar diferents manifestacions culturals a tot el món, es desenvoluparà durant el dissabte 9 i el diumenge 10 de novembre en els barris dels Orriols, les Tendetes, Campanar, Torrefiel, Trinitat, Benicalap, Sant Pau i Soternes. Els tallers ocuparan una part fonamental del programa l'inici del qual serà el de serigrafia, dirigit a tots els públics, que es farà en la plaça de l'Ermita el dissabte, de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores. Així mateix, tindran lloc un taller de manualitats infantil (en carrer de Gregori Gea, dissabte d'11:30 a 13:30 hores); l'infantil La Ciutat sota els meus peus (en el carrer d'Almassora 51, dissabte de 17 a 19 hores); i un de dansa per a públic familiar i infantil anomenat Mis brazos, mis codos, mis pies y mi boca (en el parc del carrer de la Senda de Sant Miquel de Soternes, diumenge a les 12:30 hores).

Quant als concerts, que seran una altra de les propostes d'esta edició amb un total de quatre, es faran dissabte i seran representats per la Banda de Música de Campanar (plaça de l'Església a les 12,30 hores); l'Agrupació Musical de Patraix (parc del carrer de la Senda de Sant Miquel de Soternes a les 17 hores); l'Agrupació Musical Gayano Lluch (plaça del Bisbe Laguarda a les 17 hores); i Toni Cotolí i Javier Zamora amb Guitarras del Mediterráneo (carrer del Comtat a les 18 hores).

El tancament estel·lar de la primera jornada serà a càrrec de l'espectacle de màgia i humor El Mag Piter, situat en la plaça nova de l'Església de Benicalap, des de les 18 hores, per a tots els públics.

La màgia del circ inaugurarà la jornada de diumenge a Benicalap a les 12 hores, en l'acabada d'anomenar plaça nova de l'Església, amb l'espectacle Batuclown.

A la mateixa hora, però en el barri de les Tendetes, tindrà lloc Xip, Xap, conte contat, un contacontes que podrà gaudir tota la família en el carrer de Gregori Gea. Un poc més tard, a les 12:30 hores, es duran a terme diversos esdeveniments a tindre en compte: la dansa contemporània La volta al món en 80 anys (plaça de l'Església de Campanar); el recital poètic Romancer en la plaça de l'Ermita dels Orriols); i el teatre d'improvisació per a un públic jove-adult en el carrer del Comtat del barri de Sant Pau.

El colofó del cap de setmana el posarà la dansa contemporània Que está por venir (carrer d'Almassora, 51, a les 17:30 hores) i el teatre d'humor Chimichangs Comedy Band (plaça del Bisbe Laguarda, a les 18:00 hores).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook