El 7 de gener ZOO publicava ‘Avant’, la primera mostra del tercer disc de la banda valenciana. El videoclip, que va superar les 100.000 visualitzacions en menys de 24 hores i que va assolir el lloc número 3 en Tendències Youtube Espanya, començava el 2021 a la vegada que confirmava l’arribada de l’esperat nou disc.

Ara, dues setmanes després d’aquest primer llançament, ZOO publica la data d’eixida de ‘Llepolies’, el tercer disc de la banda de Gandia que veurà la llum el pròxim 26 de març i que ja es pot reservar a la web del grup per a rebre’l a casa el mateix dia del llançament.

Amb ‘Llepolies’, ZOO comença un nou camí cap a l’autogestió, amb un àlbum que es publicarà sota el seu propi segell discogràfic i editorial, ZOO Records.

La internacional banda de Gandia, que s’allunyava dels escenaris fa un any, torna enguany amb un nou disc amb el qual consolida el seu estil propi basat en les estrofes rapejades sobre fonaments electrònics, acompanyats de vents enèrgics, guitarres i baixos. Tornades harmonitzades i lletres carregades de ràbia i esperança que protagonitzen aquest nou disc del qual molt aviat es coneixerà en forma de videoclip.

«Les nostres sempre estaran». Amb aquesta declaració d’intencions, ZOO va tornar presentant ‘Avant’, el primer avanç del seu pròxim disc.

Els valencians, difícils d’encasellar en l’aspecte musical, consoliden cada vegada més un estil amb segell propi: estrofes rapejades sobre bases electròniques, acompanyades amb vents energètics, guitarres i baixos. Tornades harmonitzades i lletres carregades de ràbia i esperança.

ZOO ha aconseguit en tot just cinc anys convertir-se en un referent de la música en valencià dins i fora de les nostres fronteres.

Toni Sánchez, «Panxo», líder de la banda assegura que «teníem un compromís adquirit per a retornar en 2021 i així estarà». Aquesta cançó és la celebració d’aquest retornament perquè, com diu la lletra, «passe el que passe, les nostres sempre estaran, sempre a la contra i avant».

La cançó amb la qual han retornat és un cant a l’alliberament i un al·legat de la transformació des d’una òptica transgressora i hedonista.

El videoclip, que mostra paisatges valencians com l’Albufera o El Saler, està dirigit per ElHombreViento i compta amb la participació i el ‘cameo’ de diverses personalitats del món de l’espectacle i figures de l’underground musical.