La companyia valenciana Mou Dansa presenta al Teatre Rialto de València des d’hui fins al 16 de maig la producció, ‘Fake Life’, estrenada en la passada edició de Dansa València.

‘Fake Life’ està dirigida per Joan Pinillos, amb dramatúrgia de Nacho López Murria i música d’Isabel Latorre, i interpretada per Isabel Abril, Víctor Fajardo, Sergio Navarro, Wilma Puente i Maria Sorribes.

L’obra reflexiona sobre la quantitat d’informació inconnexa que rebem contínuament, informació que ni tan sols volem arribar a comprendre. Això fa que el nostre nivell d’atenció esdevinga residual i el temps semble cada vegada més breu.

Pensàvem en un futur ple de privilegis d’última generació, però la realitat és que mai no superarem la ficció. ‘Fake Life’ és aquella ficció en la qual creiem viure i en què les automentides, la imposició social i l’aparença s’ha transformat en la malaltia dels nostres dies.

‘Fake Life’ uneix l’humor i la crítica per a fer-nos recapacitar de la mà d’un polifacètic equip d’actors i ballarins. La companyia parteix d’una realitat fragmentada i distorsionada per a investigar, amb l’ajuda de la interrelació entre cos, gest i imatge, on va aquesta societat i què podem fer per a combatre-la.