El pròxim dimecres, 29 de setembre, el Teatre Micalet acollirà l’homenatge al cantat i productor musical valencià Lluís Miquel Campos, una proposta organitzada pel Col·lectiu Ovidi Montllor i Plataforma per la Llengua per reivindicar la figura d’una de les personalitats més representatives de la Nova Cançó al País Valencià.

L’acte reconeixerà la trajectòria musical de Lluís Miquel, fundador de grups com ara 4-Z, després rebatejat com Lluís Miquel i els 4-Z, amb una successió d’actuacions en les quals participaran Aitana Ferrer, Borja Penalba, Carraixet, Cashalada Cia, Cor de l’Eliana, Enric Cassassús, Ina Martí i membres de Pàtxinger Z, Julio Bustamante & Lavanda, Maria del Mar Bonet, Mireia Vives, Musicants, Pau Alabajos, Francesc Pi de la Serra i Rafa Xambó.

D’altra banda, a l’acte també estarà reflectida la dedicació de Lluís Miquel al sector audiovisual valencià, considerat com un dels pioners d’aquest amb la fundació de la productora Tabalet Estudi. Per tal de rendir aquest homenatge, la cantant Mari Giner, membre de Carraixet, i l’actor Francesc Anyó, representaran en directe una escena de doblatge.