CaixaForum València organitza tres espectacles per als més menuts

Les famílies podran disfrutar de «Plàncton», «Una ciutat d’ombres» i «That’s a musical». 

"Plàncton"

"Plàncton" / Tristán Pérez-Martín

CaixaForum València prepara una programació especial i diversa per als més menuts de casa i les seues famílies. Així, la fundació "La Caixa" acollirà "Plàncton", peça de dansa immersiva que reflexiona sobre la relació dels humans amb els éssers més petits; "Una ciutat d'ombres", que gira entorn la manipulació d'objectes i l'experimentació lúdica de la física, el color i la llum, i "That's a musical", que reviu les grans cançons de les pel·lícules musicals clàssiques i actuals.

La programació s'inicia el 17 de febrer amb "Plàncton", que reflexiona sobre la relació dels humans amb les coses més petites. El públic experimentarà com els cossos emeten llum i floten en un espai on el que és diminut pren una gran importància perquè reflecteix la rellevància dels éssers que habiten sota l’aigua. És una producció del Colectivo Big Bouncers. A més, CaixaForum València introdueix l’Espai Plàncton, espai de mediació que permet a les famílies experimentar, ampliar els seus coneixements i descobrir el fascinant món microscòpic dels éssers vius que habiten a l’aigua.

El cicle continuarà el 3 març amb l’espectacle participatiu "Una ciutat d’ombres", que compta amb la col·laboració creativa del coreògraf i ballarí Héctor Puigdomènech.

El dissabte 20 d’abril serà el moment de gaudir de la música a través d’un viatge per la història del musical. "That’s a musical!" convidarà el públic a descobrir escenografies i vestuaris de musicals famosos, mentre canta i aprèn sobre la història i les anècdotes de cada obra. Amb peces d’A. Lloyd Webber i ABBA, entre d’altres, aquest espectacle és una oportunitat perfecta perquè els petits s’acostin al món del teatre musical.

Amb esta programació, la Fundació «La Caixa» vol que els més menuts i les seues famílies puguen escollir entre una gran varietat d’espectacles de qualitat. És una oportunitat perquè les famílies gaudeixin del temps lliure aprenent i divertint-se.