Síguenos en redes sociales:

El PSPV de Massanassa convoca una reunió amb Educació pel CEIP Lluís Vives

A la cita acudirà l'alcalde del PP, Paco Comes, "perquè la reforma del col·legi no és qüestió de sigles", afirma Quiles

El PSPV de Massanassa convoca una reunió amb Educació pel CEIP Lluís VivesPSPV

El PSPV-PSOE ha organitzat una reunió amb els responsables del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació per a abordar les obres del Pla Edificant del col·legi públic de Primària de la localitat, que data de finals dels anys setanta i que, segons posa de manifest la formació socialista, atén centenars de xiquets i xiquetes de la localitat. 

A la reunió, que ha sigut organitzada per la portaveu socialista Clara Quiles directament amb la Conselleria, també assistirà l'alcalde de Massanassa, el popular Francisco Comes, així com el regidor d'Educació i el portaveu de Ciutadans, Jorge Román, i tècnics d'urbanisme i el director del centre escolar. Referent a això, la portaveu socialista ha afirmat que “la reforma del col·legi Lluís Vives ha de ser un tema transversal a tots els grups polítics i no ens perdrem en una qüestió de sigles per a defensar els interessos de Massanassa”. 

Així mateix, des del PSPV-PSOE, a més de donar un impuls a l'execució de les obres, es pretén conéixer on està l'embús en l'inici de les obres de reforma, o de construcció de nous aularis, atesa la confusa informació oferida en els últims anys per part del govern local.

 

Pulsa para ver más contenido para ti