L'oficina de l'esport de Silla ja és una realitat

El poliesportiu alberga este nou espai que es destinarà a assessorar i a donar informació a esportistes i clubs locals

La nova oficina de l'esport de Silla

La nova oficina de l'esport de Silla / A.S.

L'Ajuntament de Silla ha finalitzat esta setmana les obres de construcció de la seua nova oficina de l'esport. Este nou espai d'atenció als esportistes que es troba dins del poliesportiu municipal s'encarregarà d'oferir informació i assessorament en matèria d'esport a usuaris i clubs del municipi i a tramitar la documentació necessària per a la pràctica esportiva, entre altres qüestions.

El projecte ha consistit en la transformació d'un antic magatzem situat a les instal·lacions del camp de futbol Vicente Morera per a albergar la nova Oficina de l'Esport, que compta amb dos despatxos destinats a l'administració i coordinació de les activitats esportives, així com una sala de reunions polivalent.

El alcalde y la corporación visitan el espacio

L'alcalde i la corporació visiten l'espai / A.S.

Durant la visita a les obres, l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que estan "emocionats de veure ja feta realitat la nova oficina de l'esport de Silla. L'oficina de l'esport serà un centre d'atenció integral per a esportistes, clubs i entusiastes de l'esport al nostre municipi. Una mostra més del nostre compromís continu amb el benestar dels nostres ciutadans i el foment d'un estil de vida actiu". 

Este projecte ha sigut subvencionat íntegrament a través de la Diputació de València i pròximament es realitzaran les accions de condicionament i equipament necessàries perquè es puga iniciar les activitats. 

Suscríbete para seguir leyendo