Presentades les finals de la Lliga Autonòmica de raspall a Bicorp

El carrer de l'Església i el trinquet bicorpí acolliran aquest cap de setmana i el diumenge 2 les 13 finals de la competició

Finalistes de les Lligues Autonòmqiues de raspall 2024.

Finalistes de les Lligues Autonòmqiues de raspall 2024. / ED

Bicorp ja respira pilota pels quatre costats. El municipi de la Canal de Navarrés será seu durant els dos pròxims caps de setmana de les 13 finals de la 41 Lliga Autonòmica de raspall Trofeu Diputació de València 2024.

El carrer de l'Església será l'escenari principal, com ja va ser fa dos anys, al 2022. Enguany, Bicorp ha sigut triada capital cultural valenciana i la población s'ha bolcat amb l'organització d'aquestes finals, que compten amb la col·laboració tant de l'Ajuntament com del Club de Pilota Valenciana de Bicorp.

En primera categoria masculina, Xeraco i Bicorp protagonitzaran la final el dissabte a les 18:30. A la máxima categoria femenina, La Vall F i Moixent van dominar amb solvència a les semifinals i s'amidaran el diumenge a les 18 hores.

En segona categoria A masculina, la final entre la Llosa de Ranes i Oliva A se disputarà el dissabte a les 17 hores. Quant a Segona B masculina, el duel entre Beniparrell G i Favara B serà el dissabte a les 11 hores.

En tercera categoria A, l’equip de La Vall C i Oliva E seran els finalistes aquest dissabte a les 10 hores. A Tercera B, seran Volea Carlet A i Pilota Baix Girona D els contendents el diumenge 2 de juny a les 18 hores.

Quant a quarta categoria, Oliva D i Castelloner C lluitaran pel títol el diumenge 2 de juny a les 17 hores. Unes hores abans, a les 12 del mateix diumenge 2, tindrà lloc la final de la categoria cadira de rodes entre les parelles de Julio-Salva (UPV E) i Toni-Aris (UPV A).

Categories femenines

En segona femenina, Xeraco A i el CPV Genovés F s'enfrontaran el diumenge 2 a les 17:00 hores. Quant a tercera femenina, Ondara i Turismo Rural Bicorp F disputaran la final al carrer bicorpí aquest diumenge a les 11:30 hores.

Respecte a quarta A, Alcàsser A i Volea Carlet B seran els finalistes, mentre que en quarta B, Gudassuar B i Ontinyent mesuraran les seues forces en la gran final. Ambdós partides se disputaran diumenge dia 2 de juny a les 11 i a les 10, respectivament.

Finalment, en la categoria sènior promoció femenina, els equips que lluitaran pel títol el pròxim diumenge a les 10 hores seran els equips de Disid Alfara B i Ajuntament de Beniparrell F.