Salelles II i Brisca completen el cartell de la final del Trofeu Gregori Maians d'Oliva

Dissabte s'enfrontaran a Ian i Tonet IV

Salelles II i Brisca celebren la victòria

Salelles II i Brisca celebren la victòria / Funpival

Ana Guerrer

El Trofeu Gregori Maians d’Oliva-Gran Premi Savipecho espera ja la disputa de la gran final després que este dimarts s’ha disputat la segona semifinal en la qual Salelles II i Brisca han superat Moltó, Lorja i Raúl per 25-10.

El trio ha començat molt bé i la parella també bé, però sense tindre tant de quinze com els rivals. Així les coses, els dos primers jocs han estat per a Moltó, Lorja i Raúl. El primer al dau, amb el rest de Barxeta començant l’atac amb bones tretes i els seus companys acabant quinzes. Després, des del rest, la consecució del joc ha estat a força de restar molta pilota fins que arribara una ocasió propícia per a rematar.

Per la seua part, Salelles II remava molt des de la seua parcel·la, avisant que s’anava a convertir en el gran protagonista de la partida, mentre que Brisca apareixia de manera intermitent i sense oferir tot el seu potencial.

A partir del tercer joc, la situació ha canviat totalment. Moltó ha deixat de ser el rest poderós i segur que estava sent mentre que Lorja i Raúl han rebaixat les seues aparicions en atac a la mínima expressió i pràcticament s’han dedicat a defensar.

En la contra, Salelles II ha anat cada vegada a més, fent una exhibició de poders, bé fora per a neutralitzar les escomeses rivals o directament per a fer el quinze. Per la seua part, Brisca ha entrat de ple en la partida per a prodigar-se durant bona part de la canxa per a parar pilotes o rematar-les, dependent de la situació.

I amb la parella jugant molt i el trio ratllant molt per davall del seu nivell, el marcador solament s’ha menejat després del 10 per cap en el caseller roig, de manera que Salelles II i Brisca han fet cinc jocs seguits per a certificar la passada a la final amb total autoritat.

El títol es resoldrà el dissabte en el mateix trinquet d’Oliva on Salelles II i Brisca s’enfrontaran a Ian i Tonet IV, que en la primera semifinal van eliminar a Vicent i Canari pel mateix resultat de 25-10.