Moltó i Canari remunten en Xeraco

La Copa Caixa Popular de raspall arriba a Oliva

Moltó i Canari, després de guanyar dilluns a Xeraco

Moltó i Canari, després de guanyar dilluns a Xeraco / Funpival

Ana Guerrer

La Copa Caixa Popular ha viscut este dilluns a Xeraco una partida en la modalitat de raspall, on l’equip de Barxeta, amb Moltó i Canari, ha remuntat al representatiu de la Llosa de Ranes, amb Montaner i Seve, per a véncer 25-20.

Els barxetans han sabut pegar-li la volta a la situació més adversa. Una partida on Canari ha substituït a Murcianet, baixa d’última hora. Montaner i Seve han eixit per totes i els tres primers jocs han sigut seus. Moltó no acabava de carburar i Canari tampoc podia entrar en joc.

Després, Moltó i Canari li han pegat la volta al marcador. Amb estos dos punts els de Barxeta encara es mantenen en la lluita pel primer lloc del Grup A. L’equip de Moltó està tercer amb dues unitats, mentre que els llosers sumen un punt i es queden segons amb tres.

El torn per al Grup B arriba este dimarts a Oliva. A les 18.30 hores, els combinats de Castelló de Rugat, amb Ian i Brisca, i de Castelló,amb Marrahí i Raúl,es veuen les cares. Ian i Brisca són els líders amb quatre punts en dues partides, mentre que Marrahi i Raúl acumulen dues unitats en les mateixes jornades. Això significa que si els de la Vall d’Albaida guanyen, els de la Ribera Alta ja no podrien assolir el primer lloc.