L'Ajuntament d'Oliva millora instal·lacions i redistribueix espais i horaris al poliesportiu

El regidor d'Esports destaca l'atenció que es dona als clubs

L'Ajuntament ja ha instal·lat les cortines i els vinils al Trinquet d'Oliva

L'Ajuntament ja ha instal·lat les cortines i els vinils al Trinquet d'Oliva / Ajuntament d'Oliva

Ana Guerrer

L'Ajuntament d'Oliva ja ha finalitzat la instal·lació de les cortines i els vinils al Trinquet Municipal. També s'han pintat les baranes i les escales i s'han renumerat els seients. Cal recordar que a principis de setembre també es va pintar la pista esportiva del Trinquet. Es tracta d'unes millores que s'estaven reivindicant des de fa cinc anys i a les quals ara s'ha donat resposta.

El regidor d'Esports, Joan Mascarell, també anuncia que prompte començaran les obres del bar de la piscina municipal coberta, que fa tres anys que està tancat.

Referent a les obres del gimnàs del CEIP Lluís Vives, incloses en el Pla Edificant, Mascarell explica que tindran una durada d'un mes. Durant aquest temps, el Club de Gimnàstica Rítmica, que utilitzava aquest espai els divendres per als seus entrenaments, ha decidit suspendre la pràctica de l'esport durant dos divendres. Els dos entrenaments que finalment sí que realitzarà, seran en el pavelló cobert, ocupant l'espai del Club d'Handbol (un dia) i del Club de Bàsquet (un dia), que passaran a ocupar les pistes exteriors durant estes jornades.

Pel que fa a la pràctica del multiesport, que ocupava les quatre pistes del poliesportiu cada divendres, finalment només ocuparà dues pistes municipals. Gràcies a l'acord al qual s'ha arribat amb el CEIP Hort de Palau, el multiesport tindrà lloc en dues pistes municipals i en el mateix centre escolar. Així, les dues pistes lliures del poliesportiu les ocuparan els clubs que les necessiten els divendres, i així no hauran de suspendre els seus entrenaments.

Joan Mascarell, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Oliva: "Estem treballant molt per tal d'atendre a tots els clubs i que ningú es quede sense poder entrenar, de forma equitativa i d'acord amb els recursos esportius municipals dels quals disposem. La millora del trinquet era una reivindicació històrica que estem molt satisfets d'haver pogut atendre. Ara estem en el bar de la piscina, i més endavant continuarem treballant per tindre unes instal·lacions esportives en condicions. No és senzill perquè sabem que són moltes les necessitats que no s'han atés durant els últims anys, però que ningú dubte que estem treballant per aconseguir-ho".