Definides les semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1

En la Lliga Pro 2 de xics comencen les partides decisives a Xeraco i Oliva

El trío Ajuntament de Tavernes ja sap contra qui jugarà les semifinals

El trío Ajuntament de Tavernes ja sap contra qui jugarà les semifinals / Fedpival

Salva Talens Carbó

La Lliga CaixaBank de raspall masculí Pro1 manté als seus líders a la part alta de la classificació. Iván i Seve (La Llosa de Ranes) van arrasar el dissabte amb un 25-0 davant Badenes-Lorja-Momparler (Castelló) i són líders en solitari.

La parella de la Llosa de Ranes suma 10 punts després de la derrota de Montaner-Tonet (El Genovés) contra Salelles-Brisca (Oliva) per un contundent 25-5 a Bellreguard, que col·loca a les dues formacions igualades amb 8 punts.

La partida més vibrant d'aquesta jornada es va celebrar en el trinquet de Dénia amb la victòria Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta) a Vicent-Canari-Néstor (Xeraco) per 25-20.

Per part seua, la fase regular de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1 va acabar aquest diumenge en el trinquet de l'Alqueria d'Asnar, on es van determinar les posicions de les semifinals.

Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) i Erika-Myriam-Fanni (L'Alqueria d'Asnar-Hinojosa) repetiran partida en la semifinal, després d'enfrontar-se ahir amb victòria del duo per 25-15. L'altre enfrontament serà el de les líders Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna) davant Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell).

El trinquet de Xeraco acull aquest dilluns 12, a les 18.30 hores, la primera partida de semifinals de la Lliga CaixaBank Pro 2 masculina. David-Ricardet s'enfrontaran a Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda).

El trinquet d'Oliva serà el dimarts l'escenari de l'anada de la segona semifinal entre Boronat-Ibiza (La Llosa de Ranes) i el trio de Joan-Gabi-Javier (Castelló).