Cap de setmana de raspall a la Safor amb l'Individual inclòs

Piles, Bellreguard, Xeraco y Oliva confirmen les partides des de divendres a dimarts

Vercher de Piles juga el Campionat Individual

Vercher de Piles juga el Campionat Individual / Fedpival

Salva Talens Carbó

El cap de setmana de raspall a la safor s'enceta este divendres al Trinquet Ciscar de Piles, on juguen, a les 17 hores, Chulià i Javier vs Terrades II i Terrades I. Després, Boronat i Momparler contra Favarero i Ricardet.

Dissabte en Bellreguard Raúl i Gabi front Sella i Marc a les cinc de la vesprada. A continuació, Miquel i Brisca davant Ximo, Lorja i Sergi. Diumenge, també a Bellreguard, partida del Campionat Individual Femení Pro 1. Aida contra Amparo en quarts de final. Serà a les 17 hores. Més tard, Feo i Jose vs Ramón i Ricardet.

Dilluns, 27 de maig, a Xeraco, primer encontre de promeses a les cinc i en la segona juguen David i Jose vs Ximo i Raúl amb 100 euros de premi per als guanyadors.

El dia 28, dimarts que ve, al Trinquet d'Oliva, primera partida de promeses i segona amb Ian i Canari vs Miquel i Brisca. S'anuncien 100 euros de premi.

El Campionat Individual de Raspall Masculi afronta l’inici de la lligueta de quarts de final amb una jornada de màxima tensió al trinquet del Genovés, este divendres. 

En la primera partida, Marrahí, cap de sèrie del grup A, tindrà en la contra Murcianet. En la segona de la vesprada, debuta el campió, Tonet IV, contra Salelles II. Una autèntica final anticipada per a donar inici al tram més apassionant de l’Individual. 

Diumenge a Dénia s'inicien les primeres partides de l'altre grup de quarts de final: Ivan contra Moltó i Vicent vs Vercher.