Any rere any la Fundació Novaterra, que té com a objectiu la inserció soci laboral, repartix solidaritat per Nadal a través de la venda de la tradicional flor de Pasqua, una flor molt especial. L'any passat, amb motiu del 25 aniversari d'esta campanya solidària, Socarrat Studio va batejar com «Florència» estes flors solidàries, dotant a la imatge de la campanya de vida i creant una mascota única amb els característics ulls d'esta companyia de disseny valenciana. Cada flor de Pasqua va acompanyada d'un original punt de llibre que transmet el missatge de solidaritat i inclusió i el perquè és «Més que una flor».

Caixa Popular com a col·laborador principal de Novaterra, i en concret d'esta campanya, ha batut enguany de nou el seu propi rècord, regalant 5.200 flors de Pasqua entre els seus clients, la qual cosa suposa un 30 % dels beneficis obtinguts en la campanya. A esta solidaritat enguany s'han sumat també els treballadors i treballadores de l'entitat finançera comprant les seues flors solidàries en el lloc de treball.

A més de Caixa Popular, el número d'empreses que col·labora en la campanya ha ascendit enguany fins a les més de 70 companyies solidàries: Laiex, Choví, Robotnik, Fermax, Femeval, La Saleta, Avanza Urbana, Sanikey, Martico, Valencia Club Cocina, restaurants como La Sequieta, Mi Cub o Ameyal, MC Spain, MAT, Nómada Viviendas... són només algunes d'elles. També han participat més de 60 col·legis encapçalats per les Vedrunes tant de Valencia, Vinalesa i Alcoi, el Sagrado Corazón de Godella, Jesuitas, Salesianos, el Colegio Palma i la Universitat Politècnica de València Campus Alcoi; i un miler de feligresos de les parròquies valencianes més emblemàtiques com Sant Agustí, Sant Ignasi de Loyola, Santa Teresa de Jornet, el Bon Pastor, Sant Pasqual Baylon i de pobles pròxims com María Madre de Llíria, Sant Bartolomé de Godella i Montesión i Sant Joan Bosco de Torrent. A tots ells se sumen centenars de particulars que en conjunt han fet un any més que siga possible una recaptació de fons de més de 35.000 euros que es convertiran en #SonrisasNovaterra i en oportunitats d'ocupació, i que aniran destinats a que desenes de persones puguen realitzar el seu itinerari d'inserció soci laboral durant el 2020.