L'equip humà que integra Caixa Popular ha donat un dia de salari als hospitals valencians per ajudar a combatre la pandèmia provocada pel coronavirus. S'ha aconseguit recaptar 35.418 euros, que es destinaran íntegrament a la sanitat pública valenciana.

La recaptació és fruit de la campanya solidària "Un dia de salari", en què els treballadors de l'entitat, voluntàriament, donen un dia de salari. A més, Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

Esta iniciativa la promou any rere any el Grup de Cooperació de Caixa Popular, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l'entitat que té com a objectiu fomentar i difondre els valors d'intercooperació i solidaritat entre totes les persones que formen la cooperativa.

Amb esta iniciativa, en un moment tan excepcional com el que vivim, «es posa de manifest el compromís dels treballadors i de les treballadores de Caixa Popular amb la societat valenciana i la seua coherència amb els valors de l'entitat, en què la solidaritat i la implicació amb l'entorn més pròxim formen part de la nostra manera de ser com a cooperativa», afirma M. Jesús Figuerola, membre del Grup de Cooperació de Caixa Popular que ha impulsat la incitativa.