Diverses exposicions de la Universitat de València arriben esta setmana a Alzira, l´Eliana i Guadassuar La mostra «Memòria Democràtica i Patrimoni» s´inaugurà ahir, a les 19:00 hores, en el Centre Sociocultural de l´Eliana. L´acte d´inauguració de «El Patrimoni Cultural Valencià» serà hui dimecres al MUMA (Museu Municipal d´Alzira), a les 13:00 hores. I l´exposició «La ignomínia de l´oblit. Els valencians de la Ribera als camps d´extermini nazis» s´obri hui al públic en l´IES Guadassuar.

Estes tres mostres, de la mateixa manera que totes les organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, tenen un caràcter itinerant, de manera que s´exhibixen en les capçaleres comarcals valencianes i en altres municipis que les sol·liciten. Estes exposicions representen la voluntat de la Universitat de projectar-se més enllà dels seus tres campus, l´interès per transferir coneixements a les entitats locals i el propòsit d´aproximar l´acadèmia a la ciutadania.

La primera de les mostres «Memòria Democràtica i Patrimoni (1936-1939): conèixer, difondre i posar en valor» arriba a l´Eliana, després d´haver sigut exposada en Alaquàs, Alzira, Riba-roja de Túria, Llíria i Gandia.