La fiscala Susana Gisbert publica una nova història de Caratrista

Un dels missatges clau del relats és la importància de diferenciar l’amor veritable de la possessió i el maltractament

Susana Gisbert i el seu llibre.

Susana Gisbert i el seu llibre. / Levante-EMV

Levante-EMV

Vincle Editorial publica "Em deien Caratrista", la tornada de Susana Gisbert Grifo a la novel·la juvenil després de l’èxit de Caratrista, que situa a l’autora com una referent en aquest gènere literari. Amb il·lustracions de Carolina Calvo, aquesta novel·la juvenil posa el focus en la lluita contra la violència de gènere.

La història aborda temes socials de gran rellevància actual com la gelosia, les relacions tòxiques i la violència de gènere en l’àmbit juvenil. A través d’una narrativa captivadora i atractiva per al públic jove, Gisbert busca conscienciar els lectors sobre aquestes problemàtiques i promoure relacions sanes i respectuoses entre els joves.

Un dels missatges clau d’Em deien Caratrista és la importància de diferenciar l’amor veritable de la possessió i el maltractament. La història d’enamorament de Maia serveix com a exemple per a reflexionar sobre els límits dins d’una relació i identificar conductes negatives que cal evitar.

En "Em deien Caratrista" personatges ja coneguts pel públic, com Carla i Maria, estan molt preocupades perquè Maia no ha posat res a les seues xarxes socials des del començament l’estiu. Ahmed i Lola, els seus millors amics, també la troben molt canviada des de que té nóvio i només vol estar amb ell. Amb l’ajuda de Lucia, a la que abans tots anomenaven Caratrista, descobriran quina és la causa del seu comportament i tractaran de ajudar-la.

Prevenció i sensibilització

Em deien Caratrista no només és una novel·la entretinguda i captivadora, sinó que també representa una eina valuosa per a la prevenció i sensibilització sobre la violència de gènere entre els joves. A través d’una història relatable i propera, l’obra convida a la reflexió i al diàleg sobre la construcció de relacions sanes i lliures de maltractament.

Em deien Caratrista es presentarà a la Fira del Llibre de València el diumenge 28 d’abril a les 18:00 hores. Posteriorment, a partir de les 19:00 hores, Gisbert i Calvo signaran exemplars.

Susana Gisbert Grifo (València,1966) és fiscala especialitzada en delictes d’odi, violència de gènere; i escriptora. Ha rebut diferents premis i és autora de diferents llibres de relats i novel·les. Carolina Calvo Lázaro (València, 1975), per la seua part, és dissenyadora d’interiors i il·lustradora.