Síguenos en redes sociales:

Genovés II se retira el 31 d'agost

"Tinc clar que ja toca la retirada i a partir d’ací podré continuar jugant a nivell d’aficionat, per lliure, per a gaudir de la pilota", assegura el pilotari de 41 anys

Genovés II se retira el 31 d'agostF . CALABUIG

José Cabanes Corcera, "Genovés II", se retirarà definitivament el 31 d'agost: “Eixe dia em talle la cueta del món professional. Vaig dir que seria al setembre, octubre i fins i tot vaig pensar a acabar l’any, però em reafirme a presentar-me a president de la Federació i com més prompte em desvincule de la Fundació, i més lliure vaja, més fàcil serà per a tots” ha transmés a la Fundació per la Pilota Valenciana.

Concretar la retirada al 31 d’agost també és pel fet que “després ve la Copa. Ja tenia intenció de no jugar-la, però si seguisc en nòmina sé que la jugaria i això també seria posar-li fre a la gent que ve per darrere. Tinc clar que ja toca la retirada i a partir d’ací podré continuar jugant a nivell d’aficionat, per lliure, per a gaudir de la pilota. Al setembre també pot ser que dispute un parell de partides a manera d’homenatge, si bé encara no hi ha res tancat”.

Per a finalitzar, Genovés II s’acomiada amb un missatge d’il·lusió i agraïment: “Espere que l’etapa que vinga siga bonica encara que dubte que siga més que la que he viscut en vint-i-quatre anys. Si tornara a nàixer, tornaria a ser pilotari. És el més gran que m’ha passat; gràcies a tots”.

Al desembre del passat any i en un acte que va tindre lloc en el trinquet Pelayo, Genovés II va anunciar que l’actual temporada seria l’última com a professional després de vint-i-quatre anys de trajectòria. El fill del mític Paco Cabanes "Genovés"sempre va destacar per la seua qualitat exquisida, la seua forta pegada en el rest i la gran tècnica per a col·locar i amagar la pilota dins del trinquet.

En la memòria dels aficionats queda la seua sisena final del Campionat Individual Trofeu President de la Generalitat d'Escala i Corda, mà a mà contra Soro III (55-60) en Pelayo. La del 2004, la seua primera gran final amb tan sols 22 anys, que també va perdre 55-60 després d'un 55-15 a favor enfront d'Álvaro Navarro, "El Bou de Faura". El seu gran contrincant perquè en 2005, 2007, 2008, 2009 també va perdre l'Individual amb el pilotari de Faura.

Pulsa para ver más contenido para ti