L'Institut públic d'Educació Secundària (IES) La Canyada no passa desapercebut. Hui aborda la seua segona jornada dels "Creative Days" amb una ampla oferta de tallers i activitats per a l'alumnat, bona part d'ells ideats i realitzats pels propis estudiants.

Hui un dels tallers més destacats ha estat el del programa de divulgació literària "Una Habitació Pròpia" de la televisió pública autonòmica À punt. L'equip del programa, amb la seua presentadora Irene Rodrigo, ha preestrenat per als alumnes el capítol de la nova temporada dedicat al còmic "Persèpolis" de l'il·lustradora iraní Marjane Satrapi. L'alumnat que ha assistit al taller s'havia llegit aquest llibre i ha participat en la tertúlia que s'ha fet al taller, i a més s'ha fet una connexió amb el programa matinal d'À punt.

Simultàniament s'han fet altres tallers de minitartes, "escape room", periodisme, robòtica, guitarra, així com campionats d'escacs, fútbol i bàdminton. La jornada conclou amb un "Got Talent" en el que intervendrà i a la vegada seran jurat els mateixos alumnes.

L'alumnat de 4t d'ESO ha redactat esta notícia al taller de peiodisme impartit per Rafel Montaner, coordinador del suplement educatiu AULA del diari Levante-EMV.