Sala Russafa inaugura el «Cicle Acadèmia Escènica de València»

El públic podrà disfrutar de quatre propostes diferents en les quals intervenen antics alumnes

Una de les representacions de Sala Russafa.

Una de les representacions de Sala Russafa. / Levante-EMV

Sala Russafa ha creat «Cicle Acadèmia Escènica de València», a través del qual pretén mostrar projectes escènics on intervenen antics alumnes d’esta línia docent, que desenvolupa l’Acadèmia Escènica de València amb professors com Chema Cardeña, Iria Márquez, Marian Villaescusa, José Zamit o Toni Aparisi. 

Així, en la primera edició mostraran quatre treballs. El primer arriba el 21 de març de la mà de Pànic Escènic, que interpretarà el monòleg «La decisió de Lola». 

La formació LaQuerencia realitzarà una funció del seu primer espectacle «Tríptic 70 Vol.I» el 22 de març. L’obra gira entorn la salut mental i la soledat

La tercera proposta d’este cicle arriba de la mà de la formació Deliri Alié, que el 23 de març presenta «La ingovernable». L’acció arranca quan un home, davant la seua esposa morta, repassa una i mil vegades els motius que han pogut portar-la al suïcidi. 

Finalment, el grup Fugint de l’Escalímpal el 24 de març presenta el seu primer espectacle, «Els ànecs mai han sigut animals normals». Joana Börsch firma esta història que interpreta al costat de Viqui Cervera i que tracta de la trobada entre dos generacions, l’anciana Eli i la jove Lina.