L'Escola del Teatre Serrano puja a l'escenari

L'alumnat de segón curs interpreta "Els Orfenets" este dissabte a la sala gandiana

Els protagonistes de la funció amb la directora i els tècnics

Els protagonistes de la funció amb la directora i els tècnics / Leo Cangi

Ana Guerrer

L'Escola del Teatre Serrano estrena el seu nou taller "Els Orfenets"', una adaptació de J.A. Pérez Ledo de la novel.la "Los huerfanitos", de Santiago Lorenzo. Serà este dissabte, 27 de maig, a les 20.00 hores a la Sala A del Teatre Serrano.

Intepretada per l'alumnat de segón curs de l'Escola del Teatre Serrano: Ana Sala, Carlos Centella, Joan Moncho, Javier Ferrer, Adri Sanz, Paula Bernabé, Clara Merino, Daniel Mellado, Carmen Wambach, Yolanda Bataller, Vicent Chaveli i David Sweeney.

L'obra parla de com la mort d'Ausiàs Susmozas, el malbaratador patriarca del Pigalle (un teatre de gloriós passat), reuneix els seus tres fills. Tots tres, pretenen recollir algun consol monetari que compense l'inexistent carinyo que els va dispensar el seu progenitor. Però aquest sols els ha deixat un deute inabordable; el banc es quedarà el Pigalle si no aconsegueixen saldar-lo. Així que decideixen muntar en temps récord, sense experiència i amb un equip desastrós, una obra que podria salvar la vida del teatre... I fins i tot la seua.

La peça està dirigida per Ruth Palonés i el disseny de llums ha estat realitzat per Mariano Lloret.

Les entrades estan a la venda en Boga Peluqueros, i a la taquilla del Teatre Serrano el mateix dia de la funció, al preu de 6 euros.