El Diluvi acomiadarà les Trobades de 2023 amb un concert el 6 de maig a l’Eliana

Levante-EMV

L’Eliana serà, el pròxim 6 de maig, la seu de les Trobades d’Escoles en Valencià 2023 de Camp de Túria per a les etapes d’Infantil i Primària. La trobada, organitzada per Escola Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament, comptarà amb l’actuació del grup el Diluvi, amb la seua característica combinació de folk modern que fusiona cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional i d’arrel valenciana. La formació alacantina cantarà els seus primers èxits i també cançons del seu treball més recent, «Present» (Halley Records, 2022), a més d’alguna altra sorpresa que gaudirà el públic present. La cita serà a la vesprada en plaça d’Europa i tindrà tallers d’associacions, centres escolars i institucions públiques i amb actuacions d’agrupacions locals. Després del concert, el sopar popular donarà pas a la cloenda amb un tradicional correfoc.

Enguany, sota el títol «Recuperem el verd amb Carme Miquel», les Trobades estaran dedicades a esta mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua, i buscaran ser una anomenada a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista a través de l’educació.

L’edil d’Educació de l’Eliana, Eva Santafé, convidat a les famílies a participar de la trobada comarcal que promourà valors com la sostenibilitat, l’amor pel territori i la defensa de la llengua pròpia.