Cheste posa el colofó final al FIM Júnior GP

Máximo Quiles es proclama campió de la European Talent Cup i el valencià Ángel Piqueras celebra el títol de JuniorGP a casa

Máximo Quiles es va emportar el títol de la European TalentCup al Circuit Ricardo Tormo, ahir

Máximo Quiles es va emportar el títol de la European TalentCup al Circuit Ricardo Tormo, ahir / pilar lópez. valència

pilar lópez. valència

El Circuit Ricardo Tormo va acollir l’última ronda del Finetwork FIM JuniorGP, en la qual el murcià Máximo Quiles va alçar el títol de la European Talent Cup. En JuniorGP, els pilots del Centre de Tecnificació del Circuit hi van ser els clars protagonistes, amb les victòries d’Adrián Cruces (KTM) i Joel Esteban (GasGas). En Moto2, el campió, Senna Agius (Kalex), va sumar un nou triomf.

El Circuit va posar el colofó final a la temporada del FIM Júnior GP, amb un total de cinc carreres disputades. La primera prova del dia va ser la de Júnior GP, que va acabar amb la victòria del valencià Adrián Cruces (KTM). El pilot del CETDM aconseguia, així, el seu primer triomf de l’any, per davant del murcià Álvaro Carpe (KTM), i del campió de la categoria, el pilot d’Ayora Ángel Piqueras (Honda).

En la segona carrera de JuniorGP, Joel Esteban (KTM) va adjudicar-se el triomf. Va ser Cruces qui va passar la línia de meta en primera posició, però el van sancionar amb una plaça de penalització per excedir els límits de pista en l’última volta. Així, doncs, amb la sanció, el valencià va caure a la segona posició, Esteban va acabar primer, i l’italià Lucca Luneta (Husqvarna), tercer.

En la European Talent Cup, Máximo Quiles es va emportar el títol després de finalitzar quart i després de la caiguda del seu principal rival, Brian Uriarte (Honda). Quant a Moto2, el campió Senna Agius (Kalex) va completar una gran remuntada que l’ha portat des de la 17a posició fins a la victòria. I, en Stock, va guanyar el ja campió de la categoria Daniel Muñoz (Yamaha), per davant d’Eric Fernández (Yamaha) i Marco García (Yamaha).

Suscríbete para seguir leyendo