Vicent guanya a Vercher i Salelles II perd contra Tonet IV

Es completa la primera jornada de la lligueta de quarts de final de l'Individual de raspall

Vercher de Piles i Vicent de Xeraco, diumenge a Dénia

Vercher de Piles i Vicent de Xeraco, diumenge a Dénia / Fedpival

Salva Talens Carbó

Este cap de setmana s'ha jugat la primera jornada de la lligueta de quarts de final del Campionat Individual professional de raspall-Trofeu President de la Generalitat Valenciana.

Divendres, en un Trinquet de Genovés ple de gom a gom, Salelles II d'Oliva, va caure derrotat per 25-10 davant l'actual campió i nº1 de la modalitat, Tonet IV. En el mateix escenari, Murcianet va protagonitzar la gran sorpresa en guanyar per 25-10 a Marrahí en un duel de pilotaris de Castelló (la Ribera). 

Tant Murcianet com Tonet IV són pilotaris mitgers i hores d'ara encapçalen el seu grup de quarts de final del campionat contra els restos Marrahí i Salelles II.

En l'altre grup l'eliminatòria va moure diumenge al Trinquet el Rovellet de Dénia. Vicent, de Xeraco, va estar el triomfador del derbi saforenc davant Vercher de Piles, 25-10.  En la segona partida de la vesprada Iván va superar Moltó per 25-20 en una confrontació espectacular que es va decidir en l'últim joc apassionant.

La segona jornada de quarts de final es juga esta setmana. Dijous, dia 30 al Trinquet de Castelló de Rugat, Tonet IV vs Murcianet i Marrahí vs Salelles II. Divendres al Trinquet Ciscar de Piles, Iván contra Vercher i Vicent front Moltó.

En quan a l'activitat ordinària, este dilluns, 27 de maig, a Xeraco, primer encontre de promeses a les cinc i en la segona juguen David i Jose vs Ximo i Raúl amb 100 euros de premi per als guanyadors.

Dimart dia 28, al Trinquet d'Oliva, primera partida de promeses i segona amb Ian i Canari vs Miquel i Brisca. S'anuncien 100 euros de premi.