Les falles de Sueca celebren el 50 aniversari de la JLF

Un emotiu acte commemora l’efemèride i recorda a totes les persones que han contribuït a engrandir les festes

Gala del 50é aniversari de la Junta Local Fallera de Sueca

Gala del 50é aniversari de la Junta Local Fallera de Sueca / Levante-EMV

Joan Gimeno

La Junta Local Fallera de Sueca va celebrar, el cap de setmana, una emotiva gala per a commemorar el 50 aniversari de la seua fundació. La Sala Santy de Cullera va ser el lloc triat per a immortalitzar l’efemèride. L’acte va estar presidit pel president nat de la JLF i alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el president executiu, Bernardo Garrigós; i les falleres majors de 2023, Aitana Adsuar i Clara Boix, acompanyades de les seues corts d’honor.

La gala va recordar a totes les persones que, al llarg dels 50 anys d’història, han treballat i dedicat part de la seua vida a engrandir la història de les Falles de Sueca. Les comissions de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes, amb els seus representants actuals, van ser partícips de l’acte. Però l’emotiu homenatge va ser per als presidents i les falleres majors de tota la història de la JLF. A tots ells se’ls va obsequiar amb el llibre, l’enregistrament del concert d’homenatge i la insígnia commemoratius del 50 aniversari.

L’acte va comptar amb l’assistència del diputat al Congrés Joan Baldoví; la consellera de Cultura, Raquel Tamarit; el diputat provincial de Turisme i alcalde de Cullera, Jordi Mayor; el director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; a més de les autoritats locals i els representants tant de la Junta Central Fallera com de la JLF de Cullera.

Suscríbete para seguir leyendo