Marquesa Concerts arriba a la fi

Dissabte hi actua The Skatalites, la banda precursora del reggae i de l'ska 

El grup que actua aquest dissabte a Gandia en una imatge promocional

El grup que actua aquest dissabte a Gandia en una imatge promocional / Cultura Gandia

Ana Guerrer

El jardí de la Casa de Cultura de Gandia acull aquest dissabte, 17 de juny, l'última de les actuacions del cicle Marquesa Concerts d'enguany, que organitza el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia. El cicle acaba amb l'actuació de la banda jamaicana The Skatalites, els precursors del reggae i de l'ska. 

Els incombustibles The Skatalites formen un grup que no necessita presentació per als fans de la música jamaicana. Creats en 1964 i amb més de 30 discos en el mercat, els Skatalites són mundialment coneguts per haver sigut els introductors de l'ska, el rocksteady i el reggae, i els seus membres són llegenda viva de la història de la música, alguns dels quals han format part de bandes com Bob Marley & The Wailers. 

El concert de The Skatalites està previst per a les 21.30 hores i des de l'organització de Marquesa Concerts comuniquen que en queden poques entrades a la venda, les quals poden adquirir-se a la Casa de Cultura i en Instanticket, al preu de 10 euros o 8 euros amb Carnet Jove o de pensionista. 

Suscríbete para seguir leyendo