Aldaia homenatja Vicent Andrés Estellés al TAMA

L'orfeó organitza una jornada musical i poètica que aglutinarà més de 200 artistes

Estàtua d'Estellés a Burjassot.

Estàtua d'Estellés a Burjassot. / L-EMV

Violeta Peraita

Violeta Peraita

Aldaia se suma als homenatges pel centenari del naixement del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. Diumenge que ve, 19 de maig, a les 19.30 hores, l'auditori del municipi de l'Horta Sud, el TAMA, acollirà el primer acte en honor a l'artista patrocinat per la Diputació de València i Mútua Levante i organitzat pel consistori d'Aldaia i l'orfeó. 

Esta agrupació de veus ja va organitzar el juliol de 2013 un esdeveniment amb el nom "Assumiràs la veu d'un poble", en què van aconseguir crear un espectacle al voltant de la figura d'Estellés, i també una espècie de reconeixement a Maria de la Mar Bonet, Matilde Salvador i la Mediterrània. 

Cartel del evento en homenaje a Estellés en Aldaia.

Cartell de l'esdeveniment en homenatge a Estellés a Aldaia. / A.A.

Onze anys després, l'Orfeó d'Aldaia, de la mà de Francesc Valldecabres, director de l'Orfeó Universitari de València, llancen una altra iniciativa cultural: "La clau que obri tots els cors". 

Artistes faran música els poemes d'Estellés

Es tracta d'un espectacle en què es mesclarà la música coral, la tradició, d'autor, poesia i dansa. Uns 200 artistes faran música els poemes d'Estellés. L'entrada serà lliure i gratuïta fins a completar aforament. L'agrupació musical convida tot aquell que vulga acudir a la cita. 

Suscríbete para seguir leyendo