Bocairent convoca l'edició 2024 del seu concurs fotogràfic

Les instantànies es podran presentar fins al 12 de juliol a l'oficina de turisme

Panoràmica de Bocairent.

Panoràmica de Bocairent. / Turisme Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Bocairent, a través de la Regidoria de Turisme, ha convocat una nova edició del concurs fotogràfic de la localitat. Amb la de 2024, s'arribarà a l'edició número 31 d'este certamen que el consistori impulsa amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica Bocairent i del col·lectiu Art 92.

Així, les persones participants podran presentar les seues obres fins al 12 de juliol. Ho faran en l'oficina de turisme i acompanyaran les instantànies amb el full d'inscripció disponible en el portal web municipal. En este full hauran d'indicar les modalitats a les quals opten, ja que el concurs disposa de tres seccions: la de promoció turística, la de tema lliure color i la de tema lliure blanc i negre.

Siga com siga, les fotografies hauran d'estar relacionades amb Bocairent i el seu entorn i podran optar a un dels set premis de la convocatòria. Estos seran dos per cada una de les tres modalitats i estaran dotats amb 400 i 200 euros respectivament. A més, hi haurà un accèssit de 100 euros per a la millor obra de participant local.

Igualment, hi ha prevista una exposició amb les instantànies presentades entre el 27 de juliol i el 15 d'agost. “La mostra permet al públic contemplar totes les fotografies i valorar la qualitat artística de cada edició”, explica M. Luz Pascual. Per tant, la regidora de Turisme anima a participar-hi: “Convidem els amants de la fotografia a projectar una mirada creativa sobre la riquesa que oferix Bocairent tant en l'àmbit urbà com natural”, afirma.

Cartel de la 31ª edición del concurso fotográfico celebrado en Bocairent.

Cartell de la 31a edició del concurs fotogràfic celebrat a Bocairent. / Levante-EMV

Suscríbete para seguir leyendo