L'Escola del Club de Pilota de Piles, en la final autonòmica de one wall

Els benjamins i els alevins pilers jugaran contra els millors equips de la Comuntiat Valenciana en la població alacantina d'Agost 

Els pilotaris, els monitors i el regidor d'Esports de Piles

Els pilotaris, els monitors i el regidor d'Esports de Piles / Levante-EMV

Salva Talens Carbó

L'Escola del Club de Pilota Valenciana de Piles està d'enhorabona en classificar als seus equips benjamí i aleví en la final autonòmica de la modalitat de one wall, que es jugarà este dissabte, 4 de novembre, a la localitat alacantina d'Agost.

Oriol i Samuel són els benjamins pilers, patrocinats pel Restaurant Gloriamar, que s'han classificat per a la fase final. Els seus rivals seran Ondara A, Meliana A, Massamagrell i Castelloner B.

Per altra banda l'equip aleví (Exportaciones Aranda-Filósofo) format per Roc i Victor també ha aconseguit el pase a la fase final, on s'enfrontaran a les escoles de La Nucia, Ondara A, Moixent, Massamagrell A i Vinalesa A.

Tots dos equips de Piles han tingut que superar dos fases per a poder estar en la final autonòmica, la primera jugada en Ador i la segona al municipi de Massamagrell.

Els monitors del CPV de Piles, Baldo Guitart i el jugador professional de raspall, Ximo Vercher, tornen a ficar al club en una final en la que participen les millors escoles de tota la Comunitat Valenciana.