Violència masclista

Un home mata una dona a punyalades en un bar a Bilbao

El presumpte autor dels fets ja està en dependències policials i podria tractar-se d’un cas de violència de gènere

Un agent de l’Ertzaintza

Un agent de l’Ertzaintza / EP

Sandra Atutxa / Oskar González / Grupo Noticias

Una dona de 45 anys ha sigut apunyalada en l’interior d’un bar del carrer San Francisco de Bilbao, un fet que podria tractar-se d’un nou cas de violència de gènere. El cadàver s’ha trobat aquest matí en l’interior de l’establiment hostaler Hilargi.

Segons ha pogut saber DEIA, el presumpte autor dels fets ja ha sigut detingut i es troba en dependències policials. Encara que les primeres diligències les ha dutes a terme la Policia Municipal, és l’Ertzaintza qui està a càrrec de la investigació.

Segons veïns de la parella, tots dos regentaven el local on s’ha trobat el cadàver des de feia “poc temps”, i han contat que l’home hauria apunyalat la dona anit al bar i va deixar allí el cos per a anar-se’n a dormir a casa i ha sigut aquest dimecres quan ha comunicat els fets a la Policia Municipal.

Cap a les 9.00 hores, quan els agents locals i autonòmics s’han desplaçat al local hostaler, l’amo d’un estanc pròxim al bar ha vist com el presumpte assassí eixia del local i era detingut. Segons contava, l’home estava “molt tranquil”.

Cap a les 11.00 hores, els sanitaris i la comitiva judicial es desplaçaven al lloc dels fets per a confirmar la defunció de la víctima i procedir a l’alçament del cadàver, que ja ha sigut traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Bilbao.

Suscríbete para seguir leyendo