Cau una forta pedregada al Poble Nou de Benitatxell, Teulada i Xàbia

La pedra tiny de blanc els carrers del Poble Nou de Benitatxell i complica la circulació en les carreteres

Pedregada. Plana del Montgó, a Xàbia

Levante-EMV

Alfons Padilla

Alfons Padilla

S’esperava neu per l’onada de fred que assota la península Ibèrica i el que ha arribat és el graníssol. I ho ha fet amb força. Els carrers del Poble Nou de Benitatxell han començat el dia blancs i coberts de pedra. També ha pedregat amb força en diferents zones de Xàbia i de Teulada-Moraira.

La granizada caída en Xàbia. La imagen es de un jardín

El graníssol que ha caigut a Xàbia. La imatge és d’un jardí / Enric Martínez

El graníssol està complicant la circulació i, de fet, ja s’ha registrat un accident lleu al carrer Pou del Poble Nou de Benitatxell, que té un pendent fort. És tocar el fre i patinar el cotxe de valent. Una furgoneta ha quedat travessada en aquest carrer. La conductora s’ha emportat un bon esglai. La Policia Local ha tallat el vial.

Un policía local desvía a los coches en el centro urbano de Benitatxell para evitar que entren en las calles con más pendiente

Un policia local desvia els cotxes en el centre urbà del Poble Nou de Benitatxell per a evitar que entren als carrers amb més pendent / A. P. F.

El problema ara és que, en eixir el sol, baixe encara més la temperatura (ara és de 4 i 5 graus) i aquest graníssol es compacte i es formen capes de gel.

La travesía urbana de Benitatxell esta mañana

La travessia urbana del Poble Nou de Benitatxell aquest matí / A. P. F.

Suscríbete para seguir leyendo