Calp obri les seues dues platges adaptades

La Fossa i l’Arenal-Bol ja compten amb servei per a atendre persones amb mobilitat reduïda

La platja adaptada de l’Arenal-Bol

La platja adaptada de l’Arenal-Bol / Levante-EMV

Calp ja té preparades les seues instal·lacions perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir també de la mar. Des d’aquest 1 de juny, les dues principals platges del municipi, la de la Fossa i la de l’Arenal-Bol, compten amb àrees diferenciades de bany, especialment dotades per a atendre les necessitats de persones amb problemes de mobilitat, persones d’edat avançada, i persones amb visió reduïda. Aquests punts de platja accessible se situen en la Fossa, a l’altura del carrer Llevant, i a la platja de l’Arenal-Bol, a l’altura del carrer Holanda.

Aquestes àrees estan dotades de cadires i crosses amfíbies, trams de passarel·la flexible i zona de banys adaptada i vestuari, i, a més, disposen de socorristes que atenen i acompanyen els usuaris del servei, encara que també es pot optar per la companyia d’un familiar capacitat si es prefereix. Aquests punts accessibles estan en funcionament de dilluns a diumenge, actualment des de les 11 fins a les 19 hores, i compten, en els voltants, amb aparcaments reservats.

L’horari del bany adaptat dependrà de l’horari del servei de salvament i socorrisme. Les jornades diàries seran de huit hores els mesos de juny i setembre i de deu hores els mesos de juliol i agost.

Suscríbete para seguir leyendo