Torrent “continua” en campanya

Opi amb un cartell de Jesús Ros

Opi amb un cartell de Jesús Ros / L-EMV

Torrent “continua” en campanya. Una setmana després de celebrar les eleccions municipals del 28 de maig, la ciutat sembla ancorada en el temps, com si la cita amb les urnes estiguera per arribar.

Cartel de Amparo Folgado

Cartel de Amparo Folgado / L-EMV

I és que la publicitat contractada pels diferents partits demanant el vot roman a la vista de transeünts i conductors en carrers i places. Si bé és cert que les pancartes i la cartelleria col·locada pels propis partits en els fanals de la ciutat ha desaparegut (la van instal·lar les formacions i les van retirar ells mateixos encara que en queda alguna resta, els opis de carrer, com els de les parades de l’autobús municipal o metropolità continuen mostrant les cares dels líders locals demanant el vot.

Cartel de Ciudadanos

Cartell de Ciutadans / L-EMV

Així, en un xicotet recorregut per l’avinguda al Vedat podem veure Jesús Ros, que “Està on toca”; Amparo Folgado, amb el seu lema “Demanem Amparo per a recuperar el Gran Torrent”, o Raúl Claramonte, amb “Torrent eres tu”. Fins i tot un habitatge d’un bloc de la zona del parc de Trénor manté una de les pancartes repartides pels socialistes demanant el vot per a Ros.

Lona de Jesús Ros, en la zona residencial del Trénor

Lona de Jesús Ros, en la zona residencial del Trénor / L-EMV

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS