Quin dia passarà la Volta Ciclista a Espanya per la Ribera?

La setena etapa recorrerà la costa de la comarca

Setena etapa de la Volta

Setena etapa de la Volta / Levante-EMV

Els amants del ciclisme de la Ribera tenen una cita obligada amb la Volta a Espanya. Els millors corredors del planeta passaran per la comarca durant una de les proves més prestigioses del circuit internacional.

La Volta se celebrarà entre el 26 d’agost i el 17 de setembre i tindrà 21 etapes (4 etapes planes, 2 etapes planes amb final en alt, 6 etapes de mitja muntanya, 7 etapes de muntanya, 1 contrarellotge per equips i 1 contrarellotge individual) per a recórrer més de 3.100 quilòmetres.

La primera de les rondes partirà des de Barcelona, mentre que la meta final estarà a Madrid. Durant el recorregut, els ciclistes visitaran diverses comunitats autònomes, inclosa la valenciana.

En passar per la Comunitat, l’escamot circularà per carreteres de la Ribera, concretament pel Perelló, les Palmeres, el Mareny de Barraquetes i Cullera. Serà durant la setena etapa (Utiel-Oliva), que tindrà lloc l’1 de setembre.

Fa dos anys, Cullera ja va ser meta de la Volta, i, en qüestió de dies, tornarà a rebre els millors ciclistes del planeta.

Suscríbete para seguir leyendo