L’obra ‘Quan les vinyes ploren’ arriba al Gran Teatre de Xàtiva

La sala xativina acull també, este cap de setmana, l’espectacle Herència, de l’Escola de Danses, i el lliurament dels Premis Ovidi 2023

Cartell de l’obra teatral ‘Quan les vinyes ploren’, que arriba a Xàtiva

Cartell de l’obra teatral ‘Quan les vinyes ploren’, que arriba a Xàtiva / Levante-EMV

A. Navarro

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà este divendres, a les 20 hores, la representació de l’obra Quan les vinyes ploren (Fum Teatre). L’espectacle, conduït per un text viu i actual resolt amb humor i veritats incòmodes, és la història dels Vidal, una família en crisi amb una història encoberta des de fa molt temps que veurà la llum a partir d’una reunió familiar. La peça està escrita i dirigida per la xativina Laura Sanchis i reflexiona sobre la família, el fet de tornar a casa i les conseqüències de donar l’esquena als conflictes pendents de ser resolts.

Les entrades tenen un preu de 10 euros (8 euros amb descomptes) i es poden adquirir en Instanticket, en la pàgina web del Gran Teatre o en les taquilles del Gran Teatre dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores i el dia de la funció des de dues hores abans.

La sala teatral xativina acollirà este cap de setmana dues cites més. Dissabte, a les 19.30 hores, s’hi podrà gaudir de l’espectacle de dansa Herència, a càrrec de l’Escola de Danses de Xàtiva i amb motiu de la celebració del seu 45é aniversari. L’entrada és gratuïta amb invitació, que es pot recollir a la Casa de Cultura i en les taquilles del Gran Teatre. Diumenge, a les 19 hores, el Gran Teatre de Xàtiva serà l’escenari de la gala de lliurament dels XVIII Premis Ovidi 2023.

Òpera al novembre

D’altra banda, també es poden adquirir ja les entrades per a l’òpera Norma, prevista per al divendres 10 de novembre al Gran Teatre de Xàtiva. Es tracta d’una tragèdia lírica en dos actes amb música de Vincenzo Bellini i llibret en italià de Felice Romani (basada en la tragèdia Norma, ou l’Infanticide d’Alexandre Soumet). L’òpera es considera un exemple de la màxima altura de la tradició de bel canto, i tracta sobre la tragèdia d’una dona sumida en la principal de les contradiccions que es veu forçada a trencar els seus vots sagrats per a estimar a qui és l’enemic del seu poble.

El preu de les entrades és de 22 euros en platea i de 20 euros en amfiteatre, i es poden adquirir en els webs d’Instanticket i del Gran Teatre, o bé presencialment els dimarts de 12 a 14 i de 17 a 19 hores i els dies de la funció des de dues hores abans.

Suscríbete para seguir leyendo