Diakhaby abandona l’hospital i acudix a Paterna

El futbolista guineà ha arribat a la Ciutat Esportiva amb crosses i la cama immobilitzada i ha saludat el cos tècnic i els seus companys

Té l’alta hospitalària fins que les proves mèdiques permeten saber com, on i per qui serà operat

Diakhaby abandona l’hospital i acudix a Paterna

Diakhaby abandona l’hospital i acudix a Paterna / Miguel Ángel Montesinos

Pau Pardo

Mouctar Diakhaby ja està a Paterna després de la seua greu lesió. El defensa central del València CF ha abandonat l’hospital a l’espera de les proves mèdiques que determinen la manera en la qual han de procedir els metges en la complicada operació a la qual serà sotmés per eixa luxació del genoll.

El futbolista guineà ha arribat al voltant del migdia acompanyat per un familiar i ajudat per personal del club, amb la cama completament immobilitzada, caminant amb unes crosses. Malgrat la desgràcia, Diakha ha entrat amb un somriure en la cara a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i ha sigut rebut amb afecte pel cos tècnic i els seus companys.

Ara mateix es debat com serà l’operació, quins especialistes la duran a terme i on es procedirà a realitzar la intervenció. Les proves han de llançar llum sobre l’estat dels lligaments, els tendons, però també de les terminacions nervioses així com de les venes i artèries de la zona. Segons el seu grau d’afectació el pronòstic de futur de Diakhaby serà un o un altre i s’operarà d’una manera o d’una altra.

Suscríbete para seguir leyendo