Juan Luis Guerra actuarà este estiu a València

El músic dominicà oferirà un concert l'11 de juliol al Ciutat de València

Juan Luis Guerra

Juan Luis Guerra / L-EMV

Voro Contreras

Voro Contreras

El músic dominicà Juan Luis Guerra actuarà el pròxim 11 de juliol a l'estadi Ciutat de València, dins de la seua gira "Entre Mar y Palmeras". 

En este tour, que va començar en 2022 als Estats Units i que torna a passar per diverses ciutats espanyoles, oferix un repertori inspirat en els seus últims àlbums, encara que també repassa algun clàssic seu, perquè en té molts. A més de l'indiscutible talent d'este cantautor, músic i productor dominicà, sempre acompanyat de la seua formidable banda denominada 440.

Entrades des de 77 euros

Les entrades es poden adquirir en la pàgina web d'SFX Events i en El Corte Inglés amb preus que van dels 77 per a gaudir del concert en la pista als 121 del front stage. Serà la segona ocasió en la qual Guerra actuarà a l'estadi del Llevant UD, ja que va formar part d'esta mateixa gira en 2022.

Músic, cantautor i productor, és un dels artistes dominicans més reconeguts i premiats arreu del món. Ha venut més de 30 milions de discos i ha guanyat multitud de premis, incloent-hi 27 Latin Grammy, 2 Grammy i 3 Latin Billboard. 

La seua música ha arribat a tots a través dels seus ritmes musicals que inclouen merengue, bolero, bachata, balada, salsa, rock and roll i fins i tot gospel. Al llarg de la seua carrera, també ha anat sumant col·laboracions amb altres artistes de la talla de Maná (que també actuen enguany a València), Diego Torres, Alejandro Sanz, Rosario Flores, Juanes o Tony Bennett, entre altres.

Press Room - 20th Latin Grammy Awards

Press Room - 20th Latin Grammy Awards / L-EMV

Suscríbete para seguir leyendo