Podi de Jordi Bertó en l'Autonòmic Sub-14

L'atleta del Club de Córrer el Garbí guanya la medalla de bronze en els 60 metres llisos

El podi autonòmic amb Jordi Bertó tercer, a la dreta de la imatge

El podi autonòmic amb Jordi Bertó tercer, a la dreta de la imatge / Levante-EMV

Salva Talens Carbó

El passat cap de setmana es va disputar al Palau Lluís Puig de Valéncia el Campionat de la Comunitat Valenciana d'Atletisme de la categoria Sub-14 en pista coberta.

En este campionat van participar diversos atletes del Club de Córrer el Garbí de Gandia, després del seu concurs en el Provincial, en què Gerard Bertó es va fer amb el bronze, i va haver-hi llocs de finalista per a Jordi Bertó, Francesc Vera i Cristian Orengo.

En el campionat autonòmic, el més destacat va ser Jordi Bertó, que va realitzar marca personal en semifinals de 60 metres llisos i en la final va tornar a batre la seua pròpia marca amb un crono de 8,02 segons que li van permetre pujar al podi en tercera posició.

Per la seua banda, Francesc Vera va estar en els llocs de finalista en la prova de triple amb un millor salt de 9,03 metres, quedant-se molt prop de la seua marca personal.

Amb esta competició d'àmbit autonòmic es posa punt final a la temporada de pista coberta. Els atletes del Club de Córrer el Garbí ja preparen la campanya a l'aire lliure.