Catarroja acull una nova edició d’“Arrela’t”

La població infantil d’entre 0 i 12 anys podrà apadrinar un arbre del municipi amb l’objectiu de fomentar, des d’una edat primerenca, el seu compromís amb el medi ambient

Catarroja impulsa una nova edició d’“Arrela’t”

Catarroja impulsa una nova edició d’“Arrela’t” / A.C.

L’Ajuntament de Catarroja ha obert les inscripcions d’“Arrela’t a Catarroja”, el programa en el qual les xiquetes i els xiquets de la localitat poden apadrinar un arbre de la ciutat i posar-li el seu nom. Sobre esta iniciativa, l’alcaldessa de la localitat, Lorena Silvent, explica que, “amb este programa i d’una manera lúdica, impulsem accions de conscienciació que, al mateix temps, generen vincles amb el nostre municipi entre les persones més joves i les seues famílies. Ja que xicotets gestos com este servixen per a millorar la nostra societat i deixar una petjada que servirà perquè futures generacions respecten i estimen el seu entorn i la seua ciutat”.

Més de 750 arbres apadrinats

El programa va començar el cap de setmana passat en l’Espai Jove de Catarroja amb dos jornades de tallers mediambientals dirigits al públic infantil i jove que està interessat en la iniciativa, i en els quals va participar mig centenar de persones. A més, està previst dur a terme nous tallers mediambientals els dies 3 i 4 d’abril.

“Arrela’t a Catarroja” és una iniciativa de l’Ajuntament, amb tres anys de trajectòria, que té l’objectiu de fomentar consciència i sensibilitat amb el medi ambient en la població més xicoteta. Des de 2021, s’han col·locat un total de 754 plaques amb el nom dels xiquets i xiquetes del municipi que participen en esta iniciativa municipal.

Inscripcions obertes fins a esgotar places

Els pares o tutors d’aquells menors interessats en esta iniciativa han d’omplir un formulari que s’obri anualment en el web municipal de l’Ajuntament de Catarroja fins al pròxim dia 30 d’abril, o fins que s’esgoten les places.

Suscríbete para seguir leyendo