Teulada Moraira, entre els tres municipis d’Espanya amb platges més segures i millors servicis de socorrisme

L’entitat que concedix les banderes blaves atorga una “menció especial” per les tasques de salvament al Portet, l’Ampolla i Platgetes

Una salvavides d’SVS en una de les platges de Teulada Moraira

Una salvavides d’SVS en una de les platges de Teulada Moraira / Levante-EMV

Alfons Padilla

Alfons Padilla

Les banderes blaves són més que platges excepcionals. L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), al mateix temps que concedix estes distincions, també atorga “mencions especials”. Una d’estes destaca la professionalitat dels servicis de socorrisme. Adeac ha premiat, en esta categoria, els municipis de San Fernando (Cadis), Màlaga i Teulada (la Marina Alta). Per tant, les platges de Teulada Moraira estan en el podi de les més segures d’Espanya. Tot un èxit.

Les tasques de salvament i vigilància les du a terme a les platges del Portet, l’Ampolla i Platgetes, les tres de Teulada Moraira, l’empresa de Xàbia SVS (Societat de Vigilància i Salvament). Esta empresa ja va aconseguir una “menció especial” pels seus excel·lents servicis de socorrisme en 2014 a la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell, i en 2020 a la cala de la Fustera de Benissa. Ara li arriba el guardó en el tercer municipi en el qual du a terme el socorrisme a la Marina Alta.

És, per descomptat, una fita col·locar les platges de Teulada Moraira entre les més segures d’Espanya. Les platges també són excepcionals quan hi ha magnífics professionals que vetlen pels banyistes i els fan sentir-se protegits.

Suscríbete para seguir leyendo