Avancen les obres del nou CEIP de Foios

Els treballs van començar al febrer i ja es poden veure les primeres parets de l'edifici de Primària

Estat actual de les obres del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios

Estat actual de les obres del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios / A.F.

Les obres del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios avancen i ja s'albira com serà l'interior del futur centre educatiu. Un projecte emmarcat en el Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, que ha significat una inversió de 9 milions d'euros en els últims anys en la localitat.

Les obres van començar a mitjan passat mes de febrer i tenen una duració estimada de 20 mesos. Durant este temps no s'interferirà en el funcionament del centre, ja que s'ha instal·lat un pati provisional separat de les obres. En este moment, l'empresa adjudicatària realitza la primera fase de les obres, amb la qual es constituiran els tres edificis que conformen el centre, el d'Educació Infantil, Educació Primària i el gimnàs. 

Així, actualment s'estan construint els fonaments de l'edifici d'Infantil i del gimnàs, i en l'edifici de Primària, on també se situa el menjador i la cuina, ja s'han alçat les primeres parets, per la qual cosa està en un estat més avançat de construcció.

Juanjo Civera, regidor d'Educació de Foios, ha assenyalat que "és un orgull complir amb el nostre compromís i veure com pren forma, cada dia, un centre educatiu de primer nivell on s'oferirà una educació de qualitat amb instal·lacions dignes adaptades a les necessitats tecnològiques, accessibles i sostenibles de hui dia". 

Las obras del nuevo CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios

Les obres del nou CEIP Mare de Déu del Patrocini de Foios / A.F.

El nou CEIP Mare de Déu del Patrocini serà un complex de més de 10.000 metres quadrats amb tres edificis que albergaran aules de dos anys, Educació Infantil i Primària, música, informàtica, idiomes, audició i llenguatge, pedagogia terapèutica, biblioteca, menjador, gimnàs, sala d'actes i saló multiusos. A més, en els seus exteriors comptarà amb dos àmplies pistes esportives, zona de jocs lliures i un hort escolar.

Suscríbete para seguir leyendo