Alejandro Amenábar ja roda ‘El cautivo’ a Bocairent

El cineasta firma en el llibre d’honor de l’Ajuntament: “Espere que la pel·lícula estiga a l’altura de la vostra hospitalitat”

Amenábar firma en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Bocairent

Amenábar firma en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Bocairent / A. B.

El director Alejandro Amenábar ha arribat este dijous a Bocairent en el primer dia de rodatge d’El cautivo en la localitat de la Vall d’Albaida després de mesos de treball tant de l’equip de la pel·lícula com de diversos departaments municipals.

El guanyador d’un Oscar i onze Goya ha firmat en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Bocairent després de mantindre una breu trobada amb l’alcalde, Xavier Molina. “Moltíssimes gràcies per l’acolliment. Espere que la pel·lícula estiga a l’altura de la vostra hospitalitat. Una abraçada i fins prompte”, ha escrit el cineasta en el llibre municipal.

Els operaris han treballat intensament en els últims dies per transformar l’estret carrer Batle del barri medieval de Bocairent en un decorat que recorda l’Alger del segle XVI, escenari principal de la cinta d’Amenábar, que narra la captivitat de l’escriptor Miguel de Cervantes en esta ciutat del nord d’Àfrica després de ser capturat per pirates barbarescos en les costes de Catalunya.

El rodatge, que este dijous s’ha iniciat amb un ampli desplegament de mitjans tècnics al poble, també capturarà algunes preses en la cova d’en Gomar de Bocairent.

Suscríbete para seguir leyendo