Àfrica

Més de 100 morts per les fortes pluges a la capital de la República Democràtica del Congo

Kinshasa registra inundacions i corriments de terra - El president del país, que es troba a Washington, demana "accelerar" els treballs per a facilitar el drenatge d'aigua

Inundacions i corriments de terra a Kinshasa.

Inundacions i corriments de terra a Kinshasa. / Reuters

EP

Unes cent persones han mort a causa de les fortes pluges que han caigut la matinada del dilluns al dimarts a la capital de la República Democràtica del Congo, Kinshasa, i que han provocat inundacions i corriments de terra, segons un balanç preliminar de víctimes.

El balanç, recollit pel portal de notícies Actualité, dona compte d'uns estralls pels quals ja ha expressat el seu "gran pesar" el president congolés, Felix Tshisekedi, que es troba a Washington i s'ha pronunciat a través de la seua oficina.

El mandatari ha expressat les seues condolences a les famílies de les víctimes i ha demanat a les administracions nacionals i locals que despleguen tota l'ajuda possible i "acceleren" els treballs per a facilitar el drenatge d'aigua i "evitar que es reproduïsca aquesta mena de catàstrofe".

Els mitjans locals també han informat de la caiguda d'habitatges i de talls de carreteres en una ciutat en la qual viuen més de 12 milions de persones.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS