El Llevant condemna els insults racistes a Mayra Ramírez

El club anuncia “un seguiment rigorós” de l’episodi que la jugadora colombiana va patir a Múrcia

Mayra Ramírez

Mayra Ramírez

M.M.

El Llevant UE va anunciar en la jornada d’ahir, mitjançant un comunicat, el seu “profund malestar i enèrgica condemna” pels insults racistes que dimecres va patir la jugadora colombiana Mayra Ramírez en el partit de Copa de la Reina contra l’Alhama de Múrcia i va expressar que faran un “seguiment rigorós” del cas. Una condemna a la qual es va sumar també l’Alhama, en un altre comunicat.

“Des del club farem un seguiment rigorós de les actuacions que els organismes pertinents (la Reial Federació Espanyola de Futbol) vagen a efectuar en relació amb els fets descrits en l’acta del partit, ja que no pot permetre’s de cap manera que continuen produint-se actituds intolerants i xenòfobes com la que tristament ens ocupa”, va afirmar l’entitat llevantinista.

A més, des del club van lamentar enèrgicament que continuen ocorrent aquesta classe de conductes tan reprovables i van mostrar tot el suport a la jugadora després que haja hagut de patir aquest penós comportament que no ha de ser tolerat de cap manera.

Segons l’acta del partit, “¡Mono Parrales, comes con las manos o qué, animal!” és la frase racista que van proferir des de la graderia de l’estadi murcià José Kubala a la davantera blaugrana.

Suscríbete para seguir leyendo