El Premi de Literatura Eròtica de la Vall eleva la seua dotació

La Mancomunitat obri el termini per a la recepció dels originals, que optaran a un guardó de 6.000 euros

23 PREMI DE LITERATURA ERÒTICA MANCOMUNITAT DE LA VALL D’ALBAIDA. LA POBLA DEL DUC 29/09/2017

23 PREMI DE LITERATURA ERÒTICA MANCOMUNITAT DE LA VALL D’ALBAIDA. LA POBLA DEL DUC 29/09/2017 / PERA

G. Ramos

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha convocat la 29a edició del Premi de Literatura Eròtica, un certamen consolidat i que ha elevat la seua dotació econòmica fins als 6.000 euros, enfront dels 4.000 € de l’any passat. El jurat d’enguany està conformat per Pilar Belda, Imma Cabrera, Rosa Codonyer, Núria Monllor, Anna Rubio, Vicenta Tasa i el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, o en qui delegue.

El llibre guardonat serà publicat per Edicions Bromera. El premi s’atorgarà cap a la nit de Sant Joan, en un acte que s’anunciarà en el moment oportú.

Podran optar al concurs totes aquelles obres de temàtica eròtica, originals i inèdites, escrites en valencià i amb una extensió mínima de 105.000 caràcters, amb espais inclosos. El premi econòmic concedit s’entendrà com a pagament dels drets d’autoria dels 2.000 primers exemplars que es venguen de la publicació. De la resta d’exemplars comercialitzats, l’autoria percebrà un 10 % sobre el preu de venda al públic.

Fins al 20 de maig de termini

El termini per a presentar els originals a concurs es tanca el 20 de maig de 2023. A més de l’Àrea de Cultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, en l’esdeveniment col·laboren Bromera, el Servei d’Assistència i Recursos Culturals de la Diputació de València (SARC), la Conselleria d’Educació i Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

Entre les integrants del jurat figura Anna Rubio, guanyadora del Premi de Literatura Eròtica en 2022 amb la seua obra Plaers, que es va concedir al Palau de Malferit. El llibre estava format per diferents relats.

Suscríbete para seguir leyendo