Baldoví reacciona amb ironia en Twitter al nomenament del torero Vicente Barrera com a vicepresident

L’actualitat política a la Comunitat Valenciana està marcada per l’acord de govern entre el Partit Popular i Vox

Una de les decisions que més renou ha causat ha sigut el nomenament de Vicente Barrera com a vicepresident primer del Consell i conseller de Cultura

Joan Baldoví posa davant de la plaça del Pilar

Joan Baldoví posa davant de la plaça del Pilar / EP

Lucía Camporro

L’actualitat política a la Comunitat Valenciana està marcada per l’acord de govern al qual han arribat, recentment, el Partit Popular i Vox. Són cinquanta els punts que han pactat les dues formacions polítiques i que serviran de guia durant la pròxima legislatura.

Una de les decisions que més renou ha causat ha sigut el nomenament de Vicente Barrera com a vicepresident primer del Consell i conseller de Cultura. El polític de la formació d’ultradreta és torero, i això és una cosa que ha alçat polseguera entre molts valencians.

Joan Baldoví també ha mostrat el seu descontentament amb aquesta decisió fent ús de la ironia. Fonsi Loaiza tuitava que Vicente Barrera “tenia negocis familiars amb Camps” i que “es va passar l’última jornada del seu judici abraçant i aplaudint” l’expresident de la Comunitat Valenciana. El polític de Compromís responia a aquest tuit de la manera següent: La verdad es que al PP, con tanto recorte, le vendrá bien tener a un torero.

De fet, aquesta no ha sigut l’única aportació que ha publicat, en les últimes hores, fent al·lusió al pacte, sinó que també contestava a una publicació de Carlos Flores Juberías: “Sí, Carlos, segur. Ja sabem com lluites tu contra la ‘violència intrafamiliar’”.

Suscríbete para seguir leyendo