Liciten les obres de reforma del velòdrom Lluis Puig

Panoràmica del velòdrom Lluís Puig

Panoràmica del velòdrom Lluís Puig / MRW- FOTOGRAFIA AEREA

La Junta de Govern Local ha aprovat divendres l'adjudicació del contracte d'obres del projecte de reforma del pavelló Lluís Puig, una actuació que compta amb un pressupost de més de 445.000 euros l'objectiu de la qual és la rehabilitació dels elements exteriors i els lavabos del velòdrom. Així ho ha explicat el portaveu del govern, el regidor Juan Carlos Caballero, al final de la reunió de la junta, en una compareixença davant els mitjans de comunicació en la qual ha subratllat la importància de les actuacions de manteniment de les dotacions públiques per al seu ús per part de la ciutadania.

El contracte d'obres s'ha licitat a la mercantil Zar Construcción, Reformas, Mantenimiento e Instalaciones SL, que haurà d'executar-les en un termini de cinc mesos. Es tracta d'una actuació que permetrà rehabilitar i reformar les cobertes, les façanes, la zona exterior, els lavabos i els vestuaris del velòdrom, i que ha sigut adjudicada per un preu exacte de 447.458 euros.

El pavelló Lluís Puig va ser inaugurat l'any 1992 amb motiu del Campionat Mundial de Ciclisme en Pista. Les seues instal·lacions inclouen una pista velòdrom, una pista d'atletisme de 200 metres de corda, una zona d'entrenament/calfament d'atletisme, una sala de musculació i una sala d'activitat física; tot això sobre una superfície total de 21.400 metres quadrats. El centre ofereix activitats d'atletisme, ciclisme, ciclisme adaptat, musculació i triatló per a adults, i d'atletisme, ciclisme i gimnàstica rítmica per a xiquets i xiquetes.

Des de la seua posada en servei, fa ja més de 30 anys, la infraestructura ha sigut objecte de diferents actuacions de manteniment, com les reparacions de les filtracions d'aigua i goteres, la millora de la coberta i de la pista d'atletisme i també la renovació de la pista de ciclisme, entre les més destacades.

Suscríbete para seguir leyendo

TEMAS