El València Basket Club inicia la EuroLeague a Kia Autopista Sur

Les instal·lacions de la Pista de Silla de Kia Autopista Sur van acollir la roda de premsa prèvia a l'estrena del VBC en la màxima competició del bàsquet europeu.

La plantilla de Kia Autopista Sur i els representants del València Basket Club van posar per a la foto de família.

La plantilla de Kia Autopista Sur i els representants del València Basket Club van posar per a la foto de família. / Neomotor

Javier Pinés

El València Basket Club (VBC) torna un any més a la màxima competició del bàsquet europeu amb la seua participació en la EuroLeague. I per a calfar la seua estrena en la temporada 2023-24 els responsables de l'entitat taronja van triar les instal·lacions de Kia Autopista Sur, on van celebrar la roda de premsa prèvia al partit contra l'AS Mònaco.

Jesús Cano, màxim responsable de Kia Autopista Sur, va agrair els responsables del VBC l'elecció de les seues instal·lacions per a aquest acte en el qual es va tornar a remarcar la sintonia que hi ha entre les dues entitats. Enric Carbonell, director general del club valencià, va estar acompanyat d'Álex Mumbrú, entrenador de la primera plantilla i del jugador nord-americà Damien Inglis, en una posada de llarg en la qual van agrair el suport d'Autopista Sur davant l'inici d'una temporada de gran exigència a tots els nivells.

Jesús Cano muestra la camiseta entregada por los directivos del Valencia Basket.

Jesús Cano mostra la samarreta entregada pels directius del València Basket. / Neomotor

Kia Autopista Sur és un dels patrocinadors del València Basket Club, que aporta solucions de mobilitat a la plantilla i al seu equip directiu amb els principals models de la gamma Kia. Enric Carbonell va entregar una samarreta commemorativa a Jesús Cano com a mostra de l'agraïment pel suport rebut de part d'aquest representant oficial de Kia a València.

Suscríbete para seguir leyendo