Sagunt i Consell coincidixen en la necessitat de més recursos per a polítiques LGTBI+

El regidor, Raúl Palmero, i el director general de Diversitat, Stephane Soriano, es van reunir este dijous per a conjuminar estratègies

Participants en la reunió

Participants en la reunió / Levante-EMV

Ángel Torres

El regidor de Polítiques LGTBIQ+ de Sagunt, Raúl Palmero, i el director general de Diversitat de la Generalitat, Stephane Soriano, es van reunir este dijous en les oficines municipals de la Gerència. Amb diverses iniciatives en matèries d’igualtat, llibertat o tolerància, el regidor va posar de manifest la necessitat que “una ciutat com Sagunt tinga molts més recursos procedents de l’Administració autonòmica per a polítiques LGTBIQ+”, una cosa en la qual va coincidir l’altra part, que es va comprometre a treballar perquè eixa reivindicació se satisfaça.

Soriano va mostrar també la seua “completa voluntat” a col·laborar amb el consistori en campanyes de sensibilització i conscienciació en assumptes com la lluita contra el VIH, “sense oblidar la setmana de l’orgull”, segons requerixen fonts municipals. Eixa “estreta” cooperació es concreta en marxandatge, carpes o abundant material gràfic i formatiu per a afavorir les polítiques en diversitat des del municipalisme.

Palmero assenyala que la reunió va resultar “molt positiva i fructífera, perquè ens va facilitar una sèrie de recursos materials i personals que reforçarà la nostra aposta transversal per les polítiques en diversitat per als més menuts i menudes i avançar fins a la ciutadania més adulta. Les sinergies faran que puguem nodrir-nos i esprémer els materials de la Generalitat”.

Soriano va aprofitar la reunió per a fer un repàs de les subvencions que rep Sagunt dins de les competències de la seua direcció general.

Suscríbete para seguir leyendo